Eltűnt

2023.06.19. 11:51

Egy újszászi lányt keres a rendőrség

A hatóságok a lakosság segítségét kérik egy eltűnt újszászi lány ügyében.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Június 15-én a kora reggeli órákban újszászi otthonából ismeretlen helyre távozott a 14 éves Ganyi Mária Katalin, akiről azóta nincs hír – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A fiatal lány 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, hátközépig érő hajat visel, szeme színe barna. Ruházata ismeretlen, feltehetően egy kék színű, „sport” feliratú utazótáskát vitt magával. Személyes iratai nincsenek nála, mobiltelefonnal nem rendelkezik. A rendőrség eltűnés miatt keresi, felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Ganyi Mária Katalin
Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Ganyi Mária Katalint felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában