Jászság

2023.06.19. 11:01

Ittasan vezetett, nem használt biztonsági övet, árokba hajtott

Ittasan vezetett egy sofőr Jásztelek irányából Jászapáti felé, ahol árokba hajtott. A járművezető és utasai a biztonsági övet sem használták.

Rimóczi Á.

Az autóban ülők nem használtak biztonsági övet

Forrás: Police.hu

Június 18-án kettő óra körül Jásztelek irányából Jászapáti felé személyautóval közlekedett egy hevesi lakos, aki haladása során későn észlelt egy útkereszteződést, és fékezése ellenére az árokba hajtott, majd egy fának ütközött. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a sofőr és egyik utasa nyolc napon belül, míg két másik utas nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

Az autó árokba hajtott, és egy fának ütközött
Forrás: Police.hu

– A balesethez kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 45 éves járművezető úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az is kiderült, hogy a sofőr és két utasa a biztonsági övet nem használta – tudtuk meg Sipos-Kácsor Andreától.

A főkapitányság sajtóreferense elmondta, az egyenruhások a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

– A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetése miatt nyomozást rendelt el – tette hozzá Sipos-Kácsor Andrea.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában