Zenebona

2023.06.24. 06:55

Nem látták szívesen a miklósi férfit, miután falhoz vágta a hangfalat

A Szolnoki Járási Ügyészség közleménye szerint tavaly november 5-én egy 23 éves fiatalember baráti társasággal érkezett egy törökszentmiklósi szórakozóhelyre, ahol hangosan, másokat zavarva dübörögtették az általuk hallgatott zenét.

Köllő Judit

Falhoz vágta a hangfalat a férfi

Forrás: Magyarország ügyészsége

A szórakozóhely pultosa megkérte őket, hogy vegyék halkabbra a zenét, mire a két férfi között szóváltás alakult ki. Később a fiatal férfi az ott lévő 50 centi magas hangfalat felkapta a földről, és azt a konnektorból kirántva nagy erővel a falhoz vágta, úgy, hogy a hangfal és a fal is megrongálódott.

A hangoskodásra felfigyelt a szomszédos helyiségben tartózkodó férfi, aki a szórakozóhely teraszán közölte a dühös vendéggel, hogy a jövőben nem látják szívesen, és távozásra szólította fel. Erre az egy alkalommal a fején úgy megütötte, hogy 8 napon belül gyógyuló horzsolásos sérülést szenvedett.

 

A megrongálódott fal
Forrás: Magyarország ügyészsége

Szolnoki Járási Ügyészség közleménye szerint garázdaság vétsége miatt emelt vádat a büntetlen férfival szemben. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában