Agresszív utasok

2023.06.21. 06:55

Zaklatják a sofőröket, veszélybe kerülhet a tiszabői buszjáratok működtetése

A Volánbusz Zrt. már többször jelezte a tiszabői önkormányzatnak, hogy folyamatosan problémák vannak bizonyos helybeliekkel a járataikon. A helyhatóság a napokban felhívásban tájékoztatta a falubelieket, hogy az ilyen viselkedésnek az lehet a vége, hogy az érintett járatok működése veszélybe kerülhet.

Molnár-Révész Erika

Illusztráció

Forrás: MW archív

Fotó: Móricz Sabján Simon

Kulturálatlan módon viselkednek és inzultálják a sofőrt a menetrend szerinti járatokon bizonyos utasok – ilyen panaszokat jelzett már többször is a közelmúltban a Volánbusz Zrt. a tiszabői önkormányzat felé. A helyhatóság most közleményt adott ki az esetről, melyben zárójelben jelezte, valószínűleg diákokról van szó. Az írásból kiderül, a legutóbbi ilyen eset a közelmúltban egy délután 16 óra körül Szolnokról Tiszabőre induló járaton történt. 

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint amennyiben ez a helyzet rövid időn belül nem szűnik meg, az érintett járatok működése veszélybe kerülhet. Kérjük a lakosokat, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak e probléma megoldására

 – áll az önkormányzat felhívásában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában