Képpel frissítve

2023.07.31. 07:11

Halálos baleset történt Besenyszög és Szolnok között

Egy pótkocsis tehergépkocsi árokba hajtott Besenyszög és Szolnok között vasárnapról hétfőre virradó éjjel. A baleset következtében egy nő életét vesztette.

Rimóczi Ágnes

A felborult kamion

Forrás: Szolnok HTP

Frissítve 11.14.:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is tájékoztatott a balesettel kapcsolatban. Németh Ádám szóvivő hírportálunknak elmondta, hogy hétfőre virradó éjjel oldalára borult egy csemegekukoricát szállító nyerges vontató Besenyszög-Palotás külterületén.

– A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműszerelvényt, amely alól egy embert emeltek ki. A kamion sofőrjét a mentők kórházba szállították – közölte a szóvivő.

Korábban írtuk:

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 3225-ös számú úton, Besenyszög és Szolnok között július 31-én 0 óra 50 perc körül. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok szerint egy pótkocsis tehergépkocsi közlekedett Besenyszög felől Szolnok irányába, mikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban – eddig tisztázatlan körülmények között – a sofőr lehajtott az úttestről. 

– A baleset következtében egy nő életét vesztette – közölték az illetékesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában