Ütközés

2023.07.07. 10:28

Megdöbbentő videó mutatja be a péntek reggeli, szolnoki baleset helyszínét

Pénteken reggel öt óra körül ütközött össze két autó Szolnokon, a Széchenyi körúton. A védett úton haladó gépkocsi a tetejére fordulva sodródott.

Pakainé Pusztai Nóra

A tetejére borult autó a baleset helyszínén

Forrás: Szolnok HTP

Frissítés - 10:25

A szolnoki hivatásos tűzoltók mindkét autót áramtalanították, majd a tetejére borult gépkocsit az autómentő segítségével kerekeire állították – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint jelezték, a műszaki mentéshez a tűzoltóknak a jármű egyik ajtaját feszítővágóval kellett eltávolítaniuk.

Nem adott elsőbbséget a másik járműnek
Forrás: Szolnok HTP

Korábban írtuk:

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kora reggeli órákban két személyautó karambolozott Szolnokon, a Széchenyi városrészben. A baleset következtében az egyik autó felborult. Személyi sérülés nem történt, a járművekben csak anyagi kár keletkezett.

– Egy Opel típusú személyautó a belváros felé haladt a Széchenyi körúton, egy, a Bartók Béla úton haladó Peugeot azonban nem állt meg a stoptáblánál és nem adott elsőbbséget a másik járműnek – vázolta a baleset vélhető okát Sipos-Kácsor Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az Opel a tetején borulva állt meg, így sodródott a jobb oldali sávba, ami miatt a reggeli órákban félpályás útlezárás volt érvényben.

A videót olvasónk készítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában