Ellenőrzések

2023.08.21. 13:55

Esztelen száguldás? Egyetlen hét alatt négyszáz gyorshajtó bukott le a Jászkunság útjain

Szomorú mérleg: közel négyszáz gyorshajtót mértek be Jász-Nagykun-Szolnok vármegye közútjain a rendőrök az elmúlt héten, ráadásul ittas vezetőből is rengeteg akadt...

Pakainé Pusztai Nóra

Illusztráció

Forrás: MW archív

Fotó: Huszár Márk

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök az elmúlt héten 25 ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból, és több száz gyorshajtót mértek be.

– Az egyenruhások 25 ittas vezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, továbbá 391 gyorshajtót mértek be a vármegye közútjain, valamint 9 személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél intézkedtek – sorolta a nem túl szívderítő statisztikákat András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében folyamatosan hajtanak végre a rendőrök különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat, valamint a balesetek számának csökkentése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában