Baleset

2023.08.28. 20:47

Halálra gázolt egy embert a vonat, nő a menetidő a ceglédi vasútvonalon

Vonat gázolt halálra egy férfit hétfő délután a főváros XVIII. kerületében a Szemeretelep megállóhelynél, ezért a Mávinform tájékoztatása szerint a baleset miatt megnő a menetidő a ceglédi vonalon. A késések, járatkimaradások a Szolnokra közlekedőket is érinthetik.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

A Nyugati pályaudvarról 17.53-kor Szegedre induló férfit a Napfény InterCity ütötte el, a helyszínelés végéig Pestszentlőrinc és Vecsés között csak egy vágányon közlekedhettek a vonatok. A helyszínelés azóta befejeződött, azóta fokozatosan csökkennek a késések, éjszaka állhat helyre a menetrend a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen-Záhony és a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon – hívták fel a figyelmet a Mávinform közösségi oldalán.  

Mint írták, egyebek mellett a Nyugati pályaudvarról 19:23-kor Nyíregyházára induló Nyírség IC (618) nem közlekedik, emellett a Nyugati pályaudvarról 20:28-kor Debrecenbe induló Cívis IR (6008) csak Ceglédtől közlekedik, az utasok Ceglédig a Nyugati pályaudvarról 20:23-kor induló Nyírség IC-vel (628) utazhatnak, mely ezért 20:28-kor indul és Cegléden biztosított lesz az átszállás.

A balesetben érintett vonat utasait a következő Napfény InterCityre szállították át, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a biztonságos átszállásban a fővárosi hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában