Programkavalkád

2023.08.16. 14:00

Látványos bemutatóval készülnek a tűzoltók Szolnok nagy napjára

A vármegyeszékhely tűzoltói is kiveszik a részüket a Szolnok napi vigadalomból, számos programmal várják a látogatókat szeptember első hétvégéjén.

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Hagyományosan szeptember első hétvégéjén szervezik meg Szolnok Napját. Mint ahogy azt Németh Ádám tűzoltó főhadnagytól, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől megtudhattuk; a szeptember másodikai forgatagról természetesen nem hiányozhatnak a város tűzoltói sem, akik több programmal is készülnek. A legkisebbek kockapuzzle-t rakhatnak ki, illetve vízsugárral lőhetnek célba, a nagyobbak pedig a szakemberektől kérdezhetnek  a toborzóponton, akár a társasházakat érintő legfontosabb tűzvédelmi témákat érintően, vagy bármiről, amire igazán kíváncsiak.

Természetesen ezúttal sem maradhat el a szolnoki hivatásos tűzoltók dinamikus bemutatója sem, mely minden évben az egyik leglátványosabb eleme a kavalkádnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában