Rablás

2023.08.14. 13:55

Megöléssel fenyegette, de kétezer forintért lemondott volna tervéről a ladányi férfi

Egy jászladányi férfi pénzt kért volt élettársától, akit jól helybenhagyott, miután a nő nem fizetett neki. A férfi a bántalmazás után mégis elvette a pénzt. Őt pedig őrizetbe vették.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt nyomoz egy 24 éves jászladányi lakos ellen. 

– A megalapozott gyanú szerint a férfi augusztus 13-án késő este Jászladány belterületén 2000 forintot követelt volt élettársától. A nő nem akart neki adni, ezért a férfi – közös gyermekük jelenlétében – megöléssel fenyegette, ököllel szemen ütötte. Mindezen túl kitépte az asszony kezéből a csíkos nejlonzacskót, amiben a kézitáskája volt. A támadó a retikülből 1500 forintot vett el, majd távozott – számolt be az eset részleteiről Sipos-Kácsor Andrea. 

A nejlonzacskó maradványai
Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: a bántalmazás következtében a sértett – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

– A sértett azonnal bejelentést tett a rendőrségen. Az egyenruhások lakcíméről állították elő a férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozó hatóság elrendelte őrizetbe vételét és kezdeményezték letartóztatását – tájékoztatta hírportálunkat az üggyel kapcsolatban Sipos-Kácsor Andrea.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában