Bűnügy

2023.09.26. 15:30

Kábítószerbirtoklás miatt hallgattak ki a rendőrök egy szolnoki férfit

Szinkronmotorok lopását jelentette a minap a Szolnoki Rendőrkapitányságon egy helyi lakos. A szolnoki nyomozók a lopás helyszínén kábítószergyanús növényre utaló szagra lettek figyelmesek. Nem csalt a szimatuk: a helyiségben több tő cserepes kendert és szárított növényi származékot találtak.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy szolnoki lakos tett bejelentést a rendőrkapitányságon szeptember 21-én kora délután, hogy a lakásához tartozó zárt garázsból nagyobb értékű szinkronmotorokat tulajdonítottak el – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

Mári Ilona hozzátette: a rendőrök megjelentek a helyszínen, és az ingatlanba belépve megcsapta őket az egész helyiséget átjáró jellegzetes szag, ami kábítószergyanús növényre utalt. A kutatás során a nyomozók hét tő cserepes kendert, 423 gramm szárított zöld növényi származékot, valamint a termesztéshez szükséges szellőztető és világító berendezést találtak, amelyeket lefoglaltak. A rendőrök a bejelentő garázsát használó 44 éves helyi férfit előállították, és kábítószerbirtoklás bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában