Jászberény

2023.09.18. 13:48

Lámpával világítottak a rettegő idős férfi szemébe, aztán elszabadult a pokol a tanyán

Az illetéktelen behatolók az ingatlanban tartózkodó 70 éves férfi szemébe világítottak elemlámpával, és pénzt követeltek tőle.

Mészáros Géza

A négy közül az egyik gyanúsított

Forrás: police.hu

A jászsági rendőrök négy férfit vettek őrizetbe a közelmúltban, akik kiraboltak egy idős jászberényi férfit – tájékoztatott a büntetőügyről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

A Jászberényi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat négy férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint ez év szeptember 14-én este megjelentek egy Jászberény külterületén található tanyánál. Az illetéktelen behatolók az ingatlanban tartózkodó 70 éves férfi szemébe világítottak elemlámpával, és pénzt követeltek tőle. A szépkorú pokoli perceket élhetett át, amikor az idegenek lécekkel ütlegelni kezdték, majd kutattak a házban, végül nyolcvanezer forintot találtak, amellyel együtt elhagyták a helyszínt.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az idős ember a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 24, 27, 32 és 35 éves férfiakat, majd rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. A nyomozó hatóság az őrizetbe vételükről határozott, és kezdeményezte letartóztatásukat – tudtuk meg a rendőrség sajtóosztályától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában