Meg is okolta tettét

2023.09.11. 17:28

Ököllel törte be a dohánybolt üvegét, majd letépte a térfigyelő kamerát egy tiszabői férfi

A feszültségét vezette le egy tiszabői férfi úgy, hogy betört egy kirakatot és térfigyelő kamerákat rongált meg. Az elkövetőt őrizetbe vették a rendőrök.

Rimóczi Ágnes

Térfigyelő kamerák

Forrás: Police.hu

Szeptember 10-én 12 óra után érkezett bejelentés a Karcagi Rendőrkapitányságra, miszerint egy tiszabői dohánybolt hőszigetelt üvegét betörték. Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság számolt be hírportálunknak. 

–  A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a bejelentést megelőző percekben egy férfi megjelent az üzlet előtt, és minden előzmény nélkül ököllel megütötte az utcafront felőli ablakot, mely betört. Az egyenruhások megtekintették a biztonsági kamera felvételeit és személyismeretüknek köszönhetően beazonosították a feltételezett elkövetőt – tudtuk meg András Hunor Leheltől. 

A kapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a férfi keresése során a rendőrök észlelték, hogy a Petőfi Sándor út, valamint József Attila út kereszteződésében lévő beton villanypóznára szerelt térfigyelő kamerát megrongálták.

A dohányboltnál elkövetett rongáláskor viselt galléros pólót a kamera környékén megtalálták
Forrás:  Police.hu

– Kollégáink ráadásul a környéken megtalálták azt a pólót, amit a dohánybolt rongálója viselt. Megtekintették a térfigyelő kamera felvételeit, amely rögzítette, hogy a berendezést szintén az a férfi rongálta meg, aki a dohánybolt üvegét betörte. Tetteivel félmillió forintos kárt okozott – tette hozzá a sajtóreferens.

A közleményből kiderült, hogy a helyszín közelében elfogták a jogsértőt, és előállították a rendőrkapitányságra. 

– Elmondta, hogy ideges és feszült volt, majd haragját a kamerán és az ablaküvegen töltötte ki. A nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették. Megállapították, hogy a 32 éves tiszabői férfit két szabálysértési ügyben is körözték, több nap elzárás végrehajtása érdekében – hangsúlyozta András Hunor Lehel, aki hozzátette: a Karcagi Rendőrkapitányság rongálás és garázdaság miatt folytat eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában