Jászkunság

2023.11.02. 13:30

A héten is toborozzák a leendő határvadászokat

Ezen a héten is keresték azokat, akik szeretnének részt venni az országhatár őrzésében. A rendőrök 10 településen, 13 helyszínen várták a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

Kovács Berta

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vármegye szerte tájékoztatták a toborzópontoknál megjelenteket a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról –tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A hét hátralévő részében pénteken délelőtt Kisújszálláson, a Rendezvénytéren, vasárnap délelőtt pedig Jászapátiban a Vásártéren informálódhatnak az érdeklődők. A rendőrök minden helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában