Üldözés

2023.11.06. 17:23

Az ablakon ugrott ki a fényszarui tolvaj, a rendőrök gyorsan elfogták

A rendőrök forró nyomos üldözéssel fogtak el egy jászfényszarui besurranó tolvajt.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shuterstock.com

November 5-én este a Jászberényi Rendőrkapitányságra tett bejelentést az a jászfényszarui sértett, akinek telefonját és negyvenezer forintját vitték el. – Elmondta, hogy édesanyja házához tartott, amikor kiabálásra lett figyelmes, és azt látta, hogy az utcafronti ablakon kiugrik egy ismert helyi férfi, majd elszalad. Az ingatlanból a telefonját és a pénzét lopta el a besurranó – mondták el az esettel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékesei.

– A jászsági rendőrök két órán belül a településen fogták el, majd előállították a feltételezett elkövetőt. A 27 éves férfit a nyomozók lopás miatt hallgatták ki. Beismerte a bűncselekményt, azonban a telefon és a pénz hollétéről nem adott számot a rendőröknek –  részletezte a főkapitányság sajtóosztálya. Hozzátették: a Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában