Prevenció

2023.11.23. 18:05

Előadás keretében hívták fel a figyelmet az online csalókra

Szépkorúak számára tartottak előadást a Szolnoki Redőrkapitányságon az online csalások jellemzőiről, valamint a megelőzésükre kidolgozot „kiberpajzs” tájékoztató rendszerről.

Köllő Judit

Forrás: Police.hu

November 22-én, szerdán kortárs előadást tartottak a Szolnoki Rendőrkapitányságon a szépkorúak számára. A téma apropóját az online csalások adták, amelyekről különböző előadást hallhattak. Az eseményen 32-en szerepeltek, akik kellőképp megismerhették a kiberpajzs elnevezésű rendszert, illetve a kerékpárral és elektromos rollerrel közlekedők szabályait. A külsős előadók tájékoztatást adtak a hospice, palliativ ellátásról, valamint a Game of Wolves Egyesület vezetője hasznos stratégiai fogásokat mutatott be, melyek segítenek abban, hogyan lehet felismerni, illetve elkerülni a konfliktus- és veszélyhelyzeteket, ezzel új perspektívát kínálva az önvédelemről.

A rendezvény során KRESZ- és vagyonvédelmi totót tölthettek ki a résztvevők. A versenyben első három helyezést elért nyugdíjasklub ajándékutalványt vehetett át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában