Életfogytig fegyházba zárnák

2023.11.08. 11:07

Vérfürdő Jászladányon: még a kés pengéje is elhajlott, miközben halálra szurkálta volt élettársát a férfi

Igazi vérfürdőt rendezett az a 35 éves férfi, aki volt élettársát szurkálta halálra Jászladányon még tavaly decemberben. A brutális támadás során még kést is váltott, mert az első pengéje elhajlott a döfések közben. Az ügyészség most életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a kegyetlen gyilkosra.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Még tavaly nyáron szabadult a börtönből a 35 éves jászladányi férfi, aki szeretett volna újra együtt élni korábbi élettársával. Azonban a nő volt párja erőszakos természete miatt ezt nem akarta, amit a férfi nem tudott elfogadni, így kapcsolatuk megromlott.

– A férfi ezt követően, 2022. december 30-án, az esti órákban kétszer is megjelent a nő jászladányi családi házánál, és kérte őt, hogy engedje be, a nő azonban távozásra szólította fel a férfit, mert félt attól, hogy bántani fogja. A férfi emiatt ingerült lett, és azzal fenyegette a nőt, hogy az egész családját lemészárolja, majd benyomta a konyhába nyíló ablakot, és azon keresztül bemászott a házba – tájékoztatott az eset részleteiről dr. Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

És az igazi borzalmak csak ezután következtek...

A megvadult férfi bement a nő hálószobájába úgy arcon ütötte áldozatát, hogy az az ágyra esett. Ezután a férfi a zsebéből egy 7 centiméter pengehosszúságú kést vette elő, majd ötször megszúrta a nő arcát és fejét. Ekkor az áldozat védekezni próbált a kezével, közben arra kérte a házban tartózkodó kiskorú gyermekeit, hogy meneküljenek el. Ez sem józanította a feldühödött támadót, sőt, mivel a kés pengéje elhajlott a brutális támadás során, a konyhából hozott egy másikat, egy 25 centiméter pengehosszúságú kést. Visszament a szobába és a nagyobb késsel mindkét oldalon nyakon szúrta a nőt, aki ezután a helyszínen életét vesztette.

Ezzel a késsel támadt először a kegyetlen férfi áldozatára, a kés pengéje elhajlott a brutális támadásban
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség

A támadó a nő helyszínre érkező rokonainak sem volt hajlandó kinyitni az ajtót, késsel a kezében azzal fenyegetőzött, hogy ha bemennek a házba, őket is leszúrja. Végül a rendőrség törte be a ház bejárati ajtaját és elfogta a férfit.

– Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő, erőszakos többszörös visszaeső férfivel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabására, a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből történő kizárásra és közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt a vádiratában – tájékoztatott a szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában