Nem a tudásvágy fűtötte

2023.12.27. 16:00

Szenteste ment iskolába egy jászapáti férfi, de jó nagy meglepetés érte

Az egyik jászapáti általános iskolából érkezett betörésjelzés december 24-én délelőtt. A hátsó ajtón jutott be az elkövető az épületbe, a rendőrök kamerafelvétellel azonosították az elkövetőt.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az egyik jászapáti általános iskolából betörésjelzés érkezett december 24-én délelőtt. A riasztást fogadó biztonsági szolgálat a helyszínen azt tapasztalta, hogy a hátsó ajtót betörték, ezért értesítették a rendőröket. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kiérkező rendőrök megnézték a kamerák felvételeit, melyen látható volt az általuk korábbi intézkedésekből ismert elkövető, aki pár perce hagyta el az iskola területét. Az egyenruhások keresni kezdték a férfit, és a helyszíntől pár száz méterre el is fogták, majd előállították a Jászapáti Rendőrőrsre.

Az elkövetőt gyorsan elkapták
Forrás: Police.hu

– A 21 éves helyi fiatalember elmondta, hogy miután az iskolában megszólalt a riasztó, menekülőre fogta, majd egy közeli telephelyen bújt el. Ott is kutatni kezdett, és egy hulladékgyűjtőt vett magához, de amikor meglátta a rendőröket, azt hátrahagyva menekülni kezdett, majd egy másik ingatlan ablakát is betörte, de oda nem tudott bemenni. Elmondta továbbá, hogy egy egyesület épületébe is betört a közelmúltban, ahonnan édességeket, játékokat és elektronikai felszereléseket vitt el, melyeket később értékesített – részletezték az esetet.

A nyomozók négyrendbeli lopással gyanúsítják a férfit.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában