Galériával frissítve

2023.12.13. 17:29

Fának csapódott egy autó a 45-ösön, Kunszentmártonnál, a sofőr a helyszínen életét vesztette

Letért az útról és a fának ütközött egy személyautó a 45-ös főúton Kunszentmártonnál szerdán.

Pakainé Pusztai Nóra

Az autó oldala teljesen behajlott az ütközéstől

Fotó: Donka Ferenc

FRISS – 21:43:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az érintett útszakasz teljes szélességben járható.

FRISS – 19:55:

Egy személyautó közlekedett a 45-ös úton Kunszentmárton irányából Szentes felé, mikor egy balra ívelő útkanyarulatban – eddig tisztázatlan körülmények között – az autó letért az úttestről és a jobb oldali árokban egy fának csapódott. A vármegyei rendőrség tájékoztatása szerint a baleset következtében a gépkocsit vezető férfi a helyszínen életét vesztette. 

Korábban írtuk:

Letért az útról és fának ütközött egy személyautó szerdán délután Kunszentmárton közelében, a 45-ös főút 5-ös kilométerénél.

– A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit, majd feszítővágó segítségével kiszabadították a járműből a sofőrt. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is – tudtuk meg a katasztrófavédelmi igazgatóságtól.

A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában