Hajnali rémálom

2024.01.10. 19:53

Aljas tervét akarta valóra váltani, amikor üldözőbe vette a magányosan bicikliző nőt

Minden jel arra mutat, hogy szexuális erőszakot követett el az a 26 éves törökszentmiklósi férfi, aki január hatodikán hajnalban egy kerékpárral munkába tartott fiatal nőt kezdett molesztálni.

Köllő Judit

A rendőrök az elkövetőt előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra

Fotó: Police.hu

Szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság egy helyi lakossal szemben – olvasható a police.hu oldalon. Az adatok szerint a 26 éves férfi január 6-án hajnalban Törökszentmiklóson egy kerékpárral munkába tartó fiatal nőt kezdett követni, majd az egyik utcában ellökte. A sértett ezt követően az árokba esett. A támadó megakadályozta, hogy felálljon, és közösülni próbált áldozatával. A férfit azonban megzavarták cselekménye közben, és elmenekült a helyszínről.

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A szexuális erőszak bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában