Négyrendbeli lopás

2024.01.29. 19:00

Illetéktelen házbirtoklót fogtak el Kisújszálláson, öten tettek feljelentést ellene

Vagyoni elleni bűncselekmények miatt kell felelnie egy 29 éves kisújszállási férfinak, aki egyebek mellett engedély nélkül költözött be egy kenderesi házba, amit szinte le is bontott.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Több kenderesi eset is felróható annak a kisújszállási férfinak a számlájára, akit január 26-án fogtak el a rendőrök. Ahogy a police.hu-n közölték, januárban öt sértett tett bejelentést a Karcagi Rendőrkapitányságra.

Az elkövető
Forrás: Police.hu

– Volt olyan kenderesi ingatlan, ahonnan csak egy alumínium létrát, máshonnan több kéziszerszámot vagy háztartási gépeket vittek el. Olyan bejelentés is érkezett az egyenruhásokhoz, miszerint egy ismeretlen engedély nélkül beköltözött egy lakatlan házba, ráadásul a fa ablakokat és ajtókat kibontotta, a mennyezetet leszakította, a járólapot felbontotta és a szaniterek egy részét is eltávolította. Ezzel közel 2 millió forintos kárt okozott – sorolták. 

A Kisújszállási Rendőrőrs munkatársai január 26-án elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra egy 29 éves helyi férfit. Az ügyek egyesítését követően a nyomozók négyrendbeli lopás és rongálás miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában