Galériával frissítve

2024.01.16. 14:49

Irányítás mellett halad a forgalom Kunszentmártonnál

Összeütközött két autó Kunszentmárton közelében, a helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Pakainé Pusztai Nóra

A rendőrök helyszínelnek

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés 16:01:

Egy személy sérült meg, amikor összeütközött két autó Kunszentmárton határában, a 44-es és a 442-es főút kereszteződésében.

Kecskemét felé haladt a kék színű autó, amikor neki balról, a kereszteződésben nem adott elsőbbséget a szürke autós, kihajtott elé és összeütköztek. 

A kék színű autó az árokba csapódott, azt egy középkorú nő vezette, őt a mentők kórházba szállították. A szürke autó az úton megpördülve állt meg, annak vezetője nem sérült meg. 

A kunszentmártoni tűzoltók a járműveket áramtalanították, a helyszínelés és a mentés idején félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett útszakaszon. Ebben a kereszteződésben már több baleset is történt az elsőbbség meg nem adása miatt, volt köztük halálos kimenetelű is.

Korábban írtuk:

Közlekedési baleset történt Kunszentmárton közelében. A katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a 44-es és a 442-es főút kereszteződésében két személyautó ütközött össze. 

– A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket – közölték.

 Az érintett útszakaszon irányítás mellett halad a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában