Lopások

2024.01.20. 10:00

Pont kerülhetett a sorozatos betörések végére Kunszentmártonban

Többször is előfordult a tiszazugi városban, hogy kisebb értékű tárgyakat loptak el, a feltételezett tetteseket letartóztatta a rendőrség.

Pakainé Pusztai Nóra

Illusztráció

Forrás: Shutterstock.com

Sorozatos betörések, lopások hírétől hangos néhány tiszazugi település közösségi oldala. Wenner-Várkonyi Attila Kunszentmárton polgármestere szerint valóban több elkövetői csoport van, akik mindent loptak az utóbbi időben, ami mozdítható volt.

– Tudomásunk szerint tyúkok tűntek el, illetve például egy fagyasztóládát is kipakoltak, a feljelentéseket az érintettek megtették, a rendőrség tájékoztatása szerint a vélt elkövetőket a napokban előállították – magyarázta. Arra is felhívta a lakosság figyelmét, hogy figyeljenek értékeikre.

A tervek szerint a következő képviselő-testületi ülésen a rendőrkapitánnyal is tárgyalnak az ügyről, hogy hatékonyan védekezhessenek a városban.

– Megoldás a térfigyelő kamera rendszer bővítése, amiből eddig 45 működik, a közvilágítási lámpatestek elhelyezése a legkritikusabb területeken, valamint a rendőrség és a polgárőrség együttműködésének erősítése – közölte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában