Nádasba rejtették

2024.02.12. 17:00

Térfigyelő kamera buktatta le a motortolvajt Túrkevén

Ellopták egy túrkevei idős bácsi kedves kétkerekűjét. A tettes egy nádasban rejtette el a meglovasított járművet

Mészáros Géza

Néhány perc leforgása alatt vitték el a motort

Forrás: Police.hu

Egy túrkevei lakos február 10-én délelőtt kért segítséget a helyi rendőröktől – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Az idős férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy a család lakatlan háza előtt, lezáratlanul hagyta segédmotoros kerékpárját, majd pár percre bement az ingatlanba. Mire visszatért az utcára, a járművet már nem találta ott, valaki elvitte.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és egy biztonsági kamera felvételei alapján, személyismeretüknek köszönhetően, rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. Egy helyi lakost állítottak elő a Túrkevei Rendőrőrsre, és lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 30 éves férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök egy közeli nádasban elrejtve megtalálták a járművet, amit a bejelentést követően pár órán belül visszaadtak a tulajdonosának.

Az idős ember nagyon hálás volt a rendőröknek, mivel a motor mindennapi közlekedéséhez, mozgásához nélkülözhetetlen.

A férfi néhány órán belül visszakapta a motorját
Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában