Őrizetbe vették

2024.03.20. 18:00

Furcsa dolog lógott ki az újszászi férfi zsebéből, azonnal lebukott a rendőrök előtt

Egy véletlennek köszönhetően kábítószergyanús anyagot és több mint egymillió forintot találtak egy újszászi férfinél a rendőrök. A nyomozók azt gyanítják, hogy a lebukott férfi drogkereskedő, ezért őrizetbe vették.

Köllő Judit

Sok készpénzt is találtak

Forrás: Police.hu

– Az újszászi őrsparancsnok és kollégái március 19-én, délután jelentek meg egy helybeli ingatlannál. Az általuk keresett férfit nem találták, azonban az udvaron álldogáló másik férfitól felvilágosítást kértek – adott tájékoztatást az ügy részleteiről András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Közel 370 gramm droggyanús anyagot, köztük ezt is a házban találták a rendőrök
Forrás: Police.hu

Az intézkedés során feltűnt nekik, hogy a férfi ruhájának felső zsebéből egy nejlontasak lóg ki. Átvizsgálták a ruházatát, és a tasakban gyanús fehér port találtak az egyenruhások, akik ezután a házat is átkutatták. Nem is távoztak üres kézzel: a házban közel 370 gramm droggyanús anyagot, 1 292 000 forintot, valamint 360 eurót foglaltak le.

Az előzetes szakvélemény alapján a fehér por új pszichoaktív anyagnak minősül – tette hozzá a sajtóreferens.

A férfit elfogták
Forrás:  Police.hu

A 44 éves helyi férfit előállították, majd a nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés, valamint kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában