Toborzás

2024.03.10. 16:30

Ezen a héten is folyamatosan keresték a leendő határvadászokat a Jászkunságban

Míg pénteken Kisújszálláson, vasárnap Mezőtúron találkozhattak határvadászokat toborzó rendőrökkel az érdeklődők.

Molnár-Révész Erika

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 11 településen, 14 helyszínen várták ezen a héten a határvadászképzés iránt érdeklődőket. 

Forrás: Police.hu

– A toborzópontoknál megjelenteknek tájékoztatást adtak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. A héten a határvadászat iránt érdelődők március 8-án Kisújszálláson a Rendezvény téren, március 10-én Mezőtúron, a Piac téren találkozhattak a toborzókkal – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Hozzátette, a rendőrök minden helyszínen jelentkezési egységcsomagot is át adtak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt a rendőrség honlapján is megtalálható. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában