Betörés

2024.03.11. 12:44

Még a bizonyítványokat is ellopták a lakatlan házból a miklósi tolvajok

Lakatlan házból lopott éjjel két férfi, de egy közelben lakó látta, hogy megrakott szatyrokkal távoznak, ezért értesítette a törökszentmiklósi rendőröket.

Kovács Berta

Egy 36 és egy 28 éves helyi lakost gyanúsítanak a nyomozók a március 9-én éjszaka a városban elkövetett bűncselekménnyel. 

Az ellopott bizonyítványok
Forrás: Police.hu

A két férfi bement egy lakatlan ház udvarára és fűkaszát, fűnyírót, televíziót, kerékpárt, ruhaneműket és a sértett nevére szóló bizonyítványokat vittek magukkal. Egy helyi lakos látta a két férfi ügyködését, ezért bejelentést tett a rendőrségre. A járőrök a bűncselekmény helyszínétől pár száz méterre ellenőrizték a lopott értékeket cipelő férfiakat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra.

Az elkövetők több zsáknyi holmit loptak el a lakatlan házból
Forrás: Police.hu

Lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki a tetteseket, őrizetbe vételükről határoztak és kezdeményezik letartóztatásukat, tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

A tolvajok az ablakon át jutottak be a házba
Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában