Vádemelés

2024.04.03. 06:55

Nem kapott Frontint, begőzölt: kalapáccsal esett áldozatának a cibaki fiatalember

Rablás és két rendbeli testi sértés miatt emelt vádat a Kunszentmártoni Járási Ügyészség egy 22 éves cibakházi férfival szemben.

Szoljon.hu

A vád szerint a jelenleg 22 éves férfi előbb 2022. október 3-án, az esti órákban Tiszaföldváron keveredett szóváltásba egy másik férfival, melynek során a sértettet több alkalommal ököllel arcon ütötte, majd megrugdosta. A bántalmazást a sértett két foga bánta.

bántalmazás,ügyészségi,cibakháza
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Ezt követően a férfi 2023. április 16-án, a hajnali órákban megjelent egy 64 éves, mozgásszervi panaszokkal küzdő férfi cibakházi ingatlanánál. Bement az udvarra, bekopogott a ház ajtaján, majd be is kiabált. A sértett erre a férfit a ház előterébe beengedte, ahol a vádlott Frontin gyógyszert kért az idős férfitól, melynek a sértett többszöri kérés ellenére sem tett eleget, ezért az elkövető földre lökte, majd ököllel, illetve a helyszínen talált, 27 centiméteres kalapáccsal több alkalommal megütötte a sértettet, miközben folyamatosan a gyógyszert követelte tőle. A férfi a bántalmazással végül a sértett segélykiállításai hallatán hagyott fel, majd távozott. Az idős férfi a bántalmazás következtében törésekkel és zúzódásokkal járó súlyos sérüléseket szenvedett el.

A mellékelt képet az ügyben eljáró nyomozóhatóság készítette a helyszínelés során, a képen a bántalmazáshoz használt kalapács látható
Forrás:  Magyarország Ügyészsége

Az ügyészség a vádiratában a fiatal férfival szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt. Az ügyben a Kunszentmártoni Járásbíróság dönt majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában