Nem zavarták a járókelők

2024.04.04. 13:55

Sokkolta a szolnokiakat az önkívületi állapotban fetrengő férfi undorító tette

Egy önkielégítést végző férfi sokkolta a szolnoki Zagyva-parton sétáló járókelőket a minap. Az egyik népszerű Facebook-csoportban közzétett poszt szerint az ismeretlen a parton fekve maszturbált. A rendőrség is tud a történtekről, nyomozás indult.

Pakainé Pusztai Nóra

„Valamivel el kell ütni az időt!” – talán ezt gondolhatta az a férfi, aki tettével kiverte a biztosítékot Szolnokon, a Zagyva-parton sétálóknál – írta a Ripost a minap. Az ismeretlen ugyanis öntudatlan állapotban végzett önkielégítést mindenki szeme láttára! A „recskafantomnak” elnevezett férfit nem igazán zavarták a járókelők, az arra sétáló családok sem...

ijedt arc
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Félig öntudatlan állapotban feküdt, és...

A történtekről egy szolnoki hölgy írt az egyik szolnoki Facebook-csoportban.

– Nem ma történt, hanem pár napja, azóta érlelgettem magamban, hogy megosszam-e. Megteszem, hátha ez valamilyen változást hoz – kezdte a posztoló. – Pár napja a párom levitte a kutyát a szokásos körre a Zagyva-partra. Én otthon vacsoráztam. (...) Alig értek le, hív a párom, hogy az egyik szakadt fazon az ivókút mögötti támfal tövénél fekszik félig öntudatlan állapotban, és maszturbál...

Még fél óra múlva is ugyanazt csinálta

– Letettem a kanalat. Adtam magamnak egy percet, hogy meghozzam a döntést. Rendőrségi bejelentést tettem. A szomorú hír az, hogy fél óra múlva még járt arra a párom, és azt látta, hogy emberünk ott volt ugyanúgy, ugyanazt csinálta késő délután... – adott hangot elkeseredésének a posztoló.

A poszt alatti kommentekben is sokan hangot adtak felháborodásuknak.

Nyomozás indult a felháborító ügyben

A felháborító esettel kapcsolatban megkerestük a vármegyei rendőr-főkapitányságot is.

– A kérdezett esettel kapcsolatban a Szolnoki Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, szeméremsértés vétsége miatt rendelt el nyomozást. Egyéb információt a nyomozás érdekeire tekintettel nem áll módunkban közölni – tájékoztatta hírportálunkat Sipos-Kácsor Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában