Nem bír leállni

2024.05.25. 18:42

Megint lopott a zagyvarékasi tolvaj, újszászi rendőrök fogták el

Egy bűnöző életmódot folytató fiatalembert gyanúsítanak a zagyvarékasi szórakozóhely kifosztásával

Mészáros Géza

Elfogták a zagyvarékasi betöréses lopás gyanúsítottját, aki őrizetben várja a bíróság döntését személyi szabadságáról. Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

sorozatlopás,tolvaj,lopás,zagyvarékas
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Egy 29 éves zagyvarékasi férfit gyanúsítanak a rendőrök azzal a bűncselekménnyel, ami májusban történt a faluban. A megalapozott gyanú szerint a férfi egy szórakozóhely udvarára mászott be, és ellopott egy 15 méteres vezetéket, festékszóró pisztolyt, továbbá különböző szerszámokat.

sorozatlopás,elkövető,gyanusított
A sorozatlopás gyanúsítottja
Forrás: Police.hu

A rendőrök bejelentést követően szemléztek, tanúkat hallgattak ki, adatokat gyűjtöttek, hiszen többen látták a tettest, és pontos személy- és ruházatleírást adtak róla. Az újszászi rendőrök elfogták a 29 éves zagyvarékasi gyanúsítottat és kihallgatták. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésekor viselt ruháit lefoglalták, sőt, egy zsákban az elvitt értékeket is megtalálták. A nyomozó hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását, mert ellene jelenleg is több vagyon elleni bűncselekmény van folyamatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában