Lopás

2024.07.08. 10:57

Ellopott pénztárca: csak másodpercekre nem figyelt az asszony a szolnoki áruházban

Épp bevásárlókocsit vett ki egy helyi nő egy szolnoki áruházban, amikor pár másodpercig elővigyázatlan volt. Bottal üthette ellopott pénztárcája nyomát.

Rózsa Róbert

Hogy vásárlás után vékonyabb tárcával jövünk ki a boltból, mint amilyennel bementünk, természetes. Az már annál kevésbé, hogy tárcánk tudtunk nélkül karcsúsodik, sőt, tűnik el. Pedig épp ez történt a minap egy szolnoki asszonnyal, aki az ellopott pénztárca miatt még a fizetésig sem jutott el.

ellopott pénztárca, lopás, áruház, Szolnok
Óvatlan volt a szolnoki nő, riaszthatta a rendőrséget az ellopott pénztárca ügyében
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Mint a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hírportálunknak beszámolt, a nő szombaton indult bevásárolni egy szolnoki áruházba. Épp aprót vett elő a bevásárlókocsihoz, s míg azok között keresgélt, tárcáját – benne pénzzel és irataival – az üzlet párkányára tette. Az már a kasszánál derült ki, hogy óvatlan volt. Bukszáját ugyanis ott felejtette a kocsiknál, de mire visszasietett, már elvitte valaki.

A nő egyből bejelentést tett a lopásról, ezt követően a rendőrök kamerafelvételek és adatgyűjtés révén gyorsan elfogták azt a 43 éves szolnoki nőt, aki ellopta a tárcát. Kiderült az is, hogy a tolvaj megdézsmálta a tárca tartalmát: az abban lapuló 9500 forintból 3500-at elköltött. A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz az ügyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában