GARÁZDASÁG

2018.08.21. 10:27

Hajánál fogva rántotta az árokba egykori barátnőjét egy kisúji lány

A Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség 2018. augusztus 16-án a Karcagi Járásbíróság elé állított egy 18 éves lányt garázdaság vétsége miatt.

A gyanúsított 2018. július 20-án a délutáni órákban Kisújszálláson a Bem utcán szóváltásba keveredett korábbi barátnőjével, a 17 éves sértettel. A fiatal gyanúsított a szóváltást követően revansot vett a sértetten, megtámadta őt, egy alkalommal arcon ütötte, majd a hajánál fogva az árokba rántotta.

A 17 éves lány sem hagyta magát, védekezésképpen szintén megrángatta támadója haját. A verekedésnek a gyanúsított fiútestvére vetett véget, aki szétválasztotta a lányokat.

A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Vele szemben az ügyészség jogos védelem miatt megszüntette a nyomozást, a felnőttkorú lányt pedig bíróság elé állította.

A Karcagi Járásbíróság a vádlottat egy évre próbára bocsátotta. Az ítélet jogerős – tájékoztatta hírportálunkat az esetről dr. Zsilka László, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában