Baleset / Frissítve

2020.09.15. 11:58

Két autó ütközött Zagyvarékasnál

Mindkét jármű árokba csapódott – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

Katasztrófavédelem

Forrás: Életjel Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Összeütközött és árokba csapódott két személygépkocsi kedd hajnalban Zagyvarékas külterületén, az újszászi bekötőútnál. A szolnoki hivatásos és a zagyvarékasi önkéntes tűzoltók a járműveket áramtalanították. A balesetben érintett két embert a mentők kórházba szállították.

FRISS 2020.09.16.:

Egy besenyszögi lakos közlekedett személygépkocsival Zagyvarékas irányából Újszász felé 2020. szeptember 15-én 4 óra 50 perc körül – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A sofőr haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és járművével nekicsapódott egy vele szemben közlekedő személygépkocsinak. Az ütközés következtében mindkét gépjármű az útárokban állt meg. A baleset feltételezett okozója – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában