JÁSZFÉNYSZARU

2018.02.19. 15:25

Az utolsó hagyományos FÉBE-bált rendezték meg (galéria)

Huszonötödik alkalommal szervezte meg a Fényszaruiak Baráti Egyesülete jótékonysági műsoros estjét és bálját az elmúlt hétvégén.

Banka Csaba

Nem csak a jubileum miatt volt különleges a Petőfi Sándor Művelodési Házban tartott rendezvény. A szervezők ugyanis már az előkészítés idején bejelentették, hogy ebben a formában az utolsó ilyet tartják szombaton.

Nem véletlen tehát, hogy a rendezvény leginkább az elmúlt negyedszázad eredményeinek összefoglalásáról szólt. Tóth Tibor főszervező, a FÉBE elnöke elmondta, a huszonöt bál alkalmával mintegy hatezer-kettőszáz vendég jóvoltából közel 13 millió forintot

sikerült összegyűjteniük, amibol a FÉBE és a Jászfényszaruért Alapítvány céljainak megvalósítását támogathatták.

Idén a bál bevételéből a megjeleno könyvük költségeit szeretnék finanszírozni. A bál fővédnökei prof. dr. Dobák Miklós egyetemi tanárés Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester voltak, a rendezvény díszvendége pedig Janza Kata színészno, akik reményüket

fejezték ki, lesz, aki továbbviszi a rendezvény hagyományát.

Az idén a bál szépének Kreszács Edinát (középen), udvarhölgyeinek
pedig Kiss Lucát (balra) és Vasas Jázmint választották
Fotós: Banka Csaba

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában