ELISMERÉS

2018.04.10. 19:55

Szívsebész szeretne lenni Lilien, Tiszafüred kiváló tanulója

Illés Lilien Piroska nemrég megkapta a Tiszafüred Kiváló Tanulója díjat. A szomszédos Igarról egyedüliként lett kitüntetett.

Ujvári László

Nem is csoda, hiszen minden évben tantestületi dicséretben is részesül. Lilient rendkívül céltudatos és eredményes lánynak ismeri a környezete. A mostani elismerés még több tanulásra, még jobb eredményre sarkallja.

– Minden munkának van eredménye, ezért szívvel-lélekkel kell küzdeni. Testvéreimet is folyamatosan erre buzdítom – mondta honlapunk kérdésére Lili.

Tanulmányi átlaga kitűnő, szorgalma pedig példa korosztálya számára. A sok tanuláshoz távlati céljai adnak erőt számára: orvos szeretne lenni, szívsebész.

Lilien megkapta a Tiszafüred kiváló tanulója díjat
Fotós: Ujvári László

– Azért kell tanulnunk, hogy a világban majd olyan szerepet tölthessünk be, amit szeretünk és számunkra kedves – fogalmazta meg élete vezérfonalát.

Céljaiban a Bán Zsigmond Református Általános Iskola, valamint tanárai és szülei is támogatják. Utóbbiak nagyon büszkék gyermekükre. Támogatják, hogy megtalálja helyét és megtapasztalja azt, hogy mit érhet el az életben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában