KORSZERŰSÍTÉS

2018.05.11. 14:42

Megkezdődött az alattyáni ovi felújítása

A település önkormányzatának törekvése, hogy lehetőségeihez mérten folyamatosan dolgozzon a középületek felújításán.

Banka Csaba

Ehhez több fejlesztési pályázatra is beadta elképzeléseit a település. Várhatóan ebben az évben több kisebb-nagyobb beruházás indulhat el – tájékoztatott Koczkás Gábor polgármester. Az óvoda felújítása nemrégiben elkezdődött.

Az intézmény felújítására huszonötmillió forintot fordíthat a község. Nemrég megkezdődött a munka. Utólagos hőszigetelést valósítanak meg az épület födémében és homlokzatán.

Ezt egészíti ki a fűtéskorszerűsítés, valamint a vizesblokk megújítása. A remények szerint a kivitelezéssel augusztus végére szeptember elejére végeznek.

Szintén a nyár végére szeretnék a befejezni a művelődési ház vizesblokkjának felújítását – mondta a polgármester. Eredetileg a teljes épület rendbetételét szerették volna elérni, de ehhez nem találtak megfelelő pályázati kiírást.

Ugyanakkor egy közösségfejlesztő program részeként lehetőség nyílt legalább a vizesblokk felújítására, amire négymillió forintot különítettek el. Rövidesen megkezdődik a munka itt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában