ÖSSZEJÖVETEL

2018.06.24. 16:30

Kakasfőző-találkozót szerveztek a tiszaszentimrei nyugdíjasok (fotók+videó)

Hangulatos összejövetelt szervezett a Tiszaszentimrei Nyugdíjas Egyesület. Június 23-án, szombaton már negyedik alkalommal tartották meg a Kakasfőző-találkozót.

Ujvári László

Családias volt a hangulat

Fotó: Ujvári László

A főzőcsapatok már reggel munkához láttak a Nappali Idősek Klubja udvarán. Minden bográcsban kakaspörkölt készült, ki-ki a saját receptje szerint készítette el.

– Ez az alkalom nem a létszámról szól, hogy minél többen legyünk. Sokkal inkább arról, hogy baráti hangulatban, kellemes környezetben találkozzunk, beszélgessünk, kikapcsolódjunk – kezdte a szervező, Szivák Gyuláné. A helyi nyugdíjas egyesület elnöke elmondta: Kabáról is érkeztek vendégek.

Mindenki ismert mindenkit, régi barátságok, nagy beszélgetések, közös éneklés. De nem ám amolyan erőltetett módon, hanem annak rendje és módja szerint: Vidáman. Volt tombolahúzás, a főzőcsapatokat pedig ajándékokkal jutalmazták.

A programon nemcsak a helyi civil szervezetek, hanem néhány a környező települések közül is képviseltette magát. Érkezett csapat Tiszaszőlősről, valamint Berekfürdőről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában