Túrkeve

2018.08.16. 10:25

Gyarapodik a Túrkevei Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Egy újabb pályázatnak köszönhetően lehetőségük nyílt az öltözőszekrények felújítására, műszaki eszközök beszerzésére, illetve új gyakorlóruhák vásárlására.

Sz. Zs.

Az öltözőben lassan minden a helyére kerül

Fotó: Mészáros János

– Az elmúlt évek során folyamatosan újítgattuk a laktanyánkat, így mostanra szinte már csak az öltözőnk felújítása maradt hátra – mondta el az egyesület parancsnoka, Sörös Tibor.

– Nemrégiben azonban végre megérkeztek az új öltözőszekrényeink. Ezt követően a helyiséget leburkoltuk, kicsit felújítottuk, így már csak a bútorokat kellett a helyükre pakolnunk, s igazi „tűzoltóöltözőnk” lett, a korábbinál sokkal komfortosabb körülményeket sikerült teremteni tűzoltóink számára.

Az öltözőben lassan minden a helyére kerül
Fotó: Mészáros János

Amint Sörös Tibor hozzátette, a közelmúltban körülbelül egymillió forint értékben kaptak különböző eszközöket az önkéntes egyesületek pályázatán, így többek között feszítő­hengerrel, légzsákszorítóval, lánckészlettel, tömlőkkel és rádióval is gazdagodott a felszerelésük. Ez a mentések biztonságát is nagymértékben segíti Túrkevén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában