TISZAIGAR

2018.08.22. 15:29

Terjeszkedne a hat helyinek is megélhetést biztosító szikvízüzem

Egyre több helyen találkozhatunk az igari szikvízzel és üdítőkkel. Megállás nélkül zajlik a munka az idén tavasszal átadott kisüzemben Tiszaigaron.

Ujvári László

Folyamatosan zajlik a munka a kisüzemben.

Fotó: Ujvári László

Indulásnál még elsősorban a környező települések önkormányzatait célozták meg, mostanra a megyehatárt is átlépték. A szomszédos községek és városok mellett Karcag, Püspökladány, valamint Hajdúszoboszló is rendel tőlük.

Folyamatosan kapnak megkeresést önkormányzatoktól, elsősorban védőitalként használják az igari szikvizet.

– Most, a nyári nagy melegben rendkívül megnőtt a kereslet. Az üzemben folyamatos a munka. Napi szinten nyolcszáz, vagy akár ezer palack vizet is elkészítenek a munkatársak – tudtuk meg Jónás Irén projektmenedzsertől.

Folyamatosan zajlik a munka a kisüzemben.
Fotó: Ujvári László

A tavasszal átadott üzemben összesen hat munkás dolgozik, most kisebb fejlesztésen gondolkodnak. Szeretnék költséghatékonyan és hosszútávon működtetni.

Egy flakonfúvó gépet fognak vásárolni, így saját maguk tudják majd előállítani a palackokat. Egyébként palackoznak savas és mentes vizet, ipari szódát, valamint üdítőket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában