SZOLNOK

2018.09.02. 19:45

Megnyitották az új tanévet Szolnokon

A Szegő Gábor Általános Iskola adott otthont vasárnap este a városi tanévnyitó ünnepségnek.

Hartai Gergely

– Mindannyiunk számára nagy öröm a nemrégiben megújult épületünk. Eredetileg energetikai felújításként indultak el a munkálatok. Ma mégis egy kívül-belül újjá varázsolt intézményben köszönthetjük az új tanévet – kezdte a megnyitón Kalmárné Szász Julianna.

Az intézményvezető arról is beszámolt, széleskörű összefogás eredménye a fejlesztés. A megújult iskolát méltatta Szutorisz-Szügyi Csongor, a Szolnoki Tankerületi Központ igazgatója is.

– Sokaknak nem volt vakáció ezekben a hónapokban, hiszen rengeteg munka volt a visszaköltözéssel. Mindebben pedig nemcsak a pedagógusok, s az intézmény alkalmazottai, de a szülők is óriási szerepet játszottak… – emelte ki.

Szalay Ferenc polgármester pedig már arról beszélt, az új tanévben sem szünetelnek az oktatást segítő beruházások. Mint mondta, a tervek közt szerepel az intézmény udvarának rendbe tétele is. Ezzel segítve számos sportprogram megrendezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában