felújítás

2018.10.31. 15:23

Megszépültek a szajoli rendelők

A napokban hivatalosan is befejeződött a Fő út 32/A szám alatt található orvosi rendelőkomplexum átépítése, felújítása.

Rimóczi Ágnes

Az épület három részből áll: háziorvosi és fogorvosi rendelő, valamint szolgálati lakás. Az Európai Unió és a magyar állam által 84 millió forinttal támogatott munkálatokhoz a falu, az idei költségvetése terhére, önerőből további 13 millió forintot biztosított.

A fejlesztési program épületbővítést, energiakorszerűsítést, továbbá akadálymentesítést, parkolótér-kialakítást jelentett.

A háziorvosi részhez váró, újonnan kialakított elkülönítő és fizikoterápiás helyiség, rendelő és öltöző tartozik – ezek mindegyikét felújították.

Mindemellett diagnosztikai eszközöket, informatikai berendezéseket, a rendelők és várók esetében bútorzatokat vásároltak, a fogorvosi rendelőbe dentálhigiénés rendelőegység, valamint egy fogröntgen gép került.

Szajolban a vegyes praxisú II. számú háziorvosi szolgálatot Kapásné dr. Kardos Adél háziorvos, a fogorvosi szolgálatot pedig dr. Fehér Mónika fogorvos látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában