GALÉRIÁVAL

2018.10.21. 14:10

Örökbefogadás: Tinder és Ranger is keresi az álompárját

Drazsi, Ranger, Fifi, Jónás és Tinder. Csupán öt kutya a több tucatból, akik jobb sorsot, boldog életet érdemelnek.

B. Zs.

Fotó: Szoljon.hu

Utoljára néhány héttel ezelőtt mutattunk be örökbefogadásra váró kutyákat, akkor a Kéz a Mancsért Egyesületnél jártunk.

Most a Szolnoki Városi Állatotthon Alapítvány telephelyén jártunk, ahol – mint szinte mindig – éppen csak elférnek a gazdátlan állatok a korlátozott számú kennelekben.

Ez alkalommal is öt szeretetéhes, ártatlan kutyus kerül bemutatásra. Szívből reméljük, olvasóink kedvet kapnak az örökbefogadáshoz...

Kezdjük is Drazsival.

Drazsi.
Fotó: Szoljon.hu

Ez az ivartalanított, 6 év körüli, jagd terrier keverék kan kutya nagyon szófogadó, azonban egy kissé önfejű, de ezt úgy is felfoghatja új gazdája, hogy egy igazi egyéniséggel van dolga.

Szobatiszta, kedves jószág, kint és bent egyaránt jól érzi magát, más állatokkal is jól kijön. Drazsit tapasztalt gazdiknak ajánlják.

Következzen egy pihe-puha, apró szőrgombóc, Ranger.

Ranger.
Fotó: Szoljon.hu

Ranger körülbelül 7 hetes, shar pei keverék kan kutya, felnőtt korára várhatóan közepes termetű lesz. Az állatotthonhoz akkor került, amikor a szomszédos kutyaiskolába, a kerítésen át, csak úgy behajították szegényt.

Ez a kiskutya nagyon kedves és játékos, természete azon múlik majd, új gazdái hogyan nevelik.

Ezután Fifivel találkoztunk.

Fifi.
Fotó: Szoljon.hu

Fifi, a kan kutya élete akkor változott meg, amikor idős gazdái elhunytak, a házaspár hozzátartozói pedig nem kívánták gondozni szegénykét, így beadták a menhelyre. Képzeljék el, milyen megrázó lehet egy boldog, szerető környezetben felnőtt, öt éves kutyának egy ilyen hirtelen és drasztikus változás.

Nem meglepő módon Fifike megszeppent, nyugodt jószág, nagyon kezes, szomjazza mások szeretetét. Kint és bent is jól érzi magát, leginkább idősek mellé ajánlják az állatotthon munkatársai. Természetesen ő is átesett az ivartalanításon.

Íme a negyedik eb, becses nevén Jónás.

Jónás.
Fotó: Szoljon.hu

Jónásunk körülbelül két éves, ivartalanított, keverék kan. Jó kedvű, izgága, sajnos kissé szökős. A szolnoki Zagyva-parton kóborolt, amikor megtalálták.

Nagyon jó kotorék eb, szuperül érzi magát gyerekek között is, ám leginkább egyedüli kutyának ajánlják.

A mai utolsó kispajtásunk mókás nevet visel, ő itt Tinder.

Tinder.
Fotó: Szoljon.hu

Ez az 1-1,5 éves, ivartalanított kan kutya nagyon jó jelző, más kutyákkal és a gyermekekkel is jól érzi magát. Gyönyörű, puha, foltos bundája van, pofája olyan, mintha folyton mosolyogna.

Az állatotthon munkatársai elmondták, hogy sajnos bizonyos kerti eszközöktől megijed, ezért némi türelemmel kell hozzá fordulni, ám jelenleg kutyaiskolába jár, így remélhetőleg le tudja küzdeni a szorongásait. Leginkább kinti kutyának javasolják.

Az örökbefogadással kapcsolatban a Szolnok Városi Állatotthont az alábbi címen és telefonszámon érhetik el: 5000 Szolnok, Besenyszögi út, +36-20-594-93-31.

Nagyobb méretű fotókért katt a galériára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában