krimit tud

2018.11.23. 18:32

Szolnoki diáklány kapta a bűnmegelőzési vetélkedő egyik különdíját

A legjobb női karakter különdíját vehette át a KRIMIT TUD? Budapesten megrendezett országos döntőjén a megyénket képviselő csapat tagja, Végh Janka – értesítette hírportálunkat Szabó Zita megyei rendőrségi szóvivő.

Czakó Nóra

A bűnmegelőzéssel kapcsolatos szituációkat ezúttal is a „Beugró” című műsor tematikája alapján kellett eljátszaniuk a versenyzőknek. Megyénket a szolnoki Széchenyi István Gimnázium tanulói, Aranyi Eszter, Barta Viktória, Végh Janka és – tartalékos játékosként – Vadász Tímea képviselte, akiket felkészítő tanáruk, Koronczainé Győrfi Mária kísért el a megmérettetésre.

A csapatoknak a „Zsebszöveg” elnevezésű feladatban egy olyan szituációt kellett előadniuk, amit nem sokkal a vetélkedő előtt ismerhettek meg.

A megyénket képviselő lányoknak el kellett játszaniuk, hogy egyikőjük szerelemféltés miatti bosszúból az interneten akarja megszégyeníteni egyik lány ismerősét.

Ezt követte a „Ki vagyok én?” elnevezésű játék, amelyben úgy kellett a résztvevőknek rávezető mondatok segítségével kitalálniuk, melyik híres ember, melyik meseszereplő képét rögzítették a fejpántjukra, hogy közben egy adott szituációból nem eshettek ki, azt tovább kellett fűzniük. A csapatok ügyesen oldották meg a helyzetgyakorlatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában