SZOLNOK

2018.12.13. 16:51

Másfél órás késések is lehetnek a Budapest – Cegléd vasútvonalon

A Budapest-Cegléd vonalon meghibásodott a biztosítóberendezés a pestszentlőrinci állomáson.

Szoljon.hu/www.mavcsoport.hu

Emiatt feltorlódtak a vonatok, nemcsak az elővárosiak, hanem a Budapest-Szeged, illetve a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon közlekedő távosági és InterCity vonatok is. A hiba kijavítását elkezdték a vasúttársaság műszaki szakemberei.

Az arra utazók jelentős – órás, másfél órás – hosszabb menetidővel számoljanak. Kőbánya-Kispest és Vecsés között várhatóan vonatpótló buszokat állítanak forgalomba az elővárosi vonatok helyett.

Az elővárosi vonatközlekedésben korlátozásokat is bevezethetnek. Egyes távolsági és InterCity vonatokat, amelyek Budapestre tartanak, az Újszász-Szolnok vonalra terelnek. A Volán Kőbánya-Kispest–Monor viszonylatú menetrendszerinti buszjáratokra a vasúti bérleteket elfogadják.

Kérjük indulás előtt tájékozódjanak a Vonatinfó alkalmazáson. A vasúttársaság az utasok elnézését kéri– közölte hírportálunkkal a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában