MOZAIKKERESŐ/JÁSZAPÁTI

2018.12.27. 17:12

Nyugdíjas nyertesünk nagyon örült a mobilnak

Katona ­Zoltánné Berki Margó jászapáti lakos nyerte a november 16-án indított Mozaikkereső játékunk egyik értékes díját, az Iphone7-es telefont. Nyereményét az Új Néplap munkatársa vitte el a nyugdíjas otthonába, mert mozgáskorlátozottsága miatt nehezen közlekedik, így nem tudta átvenni a telefont Szolnokon.

Illés Anita

Katona Zoltánné jászapáti olvasónk nyerte az Iphone7-est.

Fotó: Illés Anita

– Amikor olvastam a játékra való felhívást, úgy voltam vele, hogy teszek egy próbát, hátha mellém szegődik a szerencse. És így lett, aminek nagyon örülök. Meglepődtem, amikor olvastam a nevem az újságban, és értesítettek a szerkesztőségből.

– Egyébként nincs még okostelefonon, csak a régi, „hagyományos” mobilt használom. Mondtam is a családomnak, hogy most már meg kell ismerkednem az okostelefonnal, meg fogom tanulni a használatát. Haladni kell a korral... – mondta örömmel a nyertes.

Katona Zoltánné elmesélte, hogy 2016 óta előfizetője az Új Néplapnak, az utolsó betűig elolvassa a lapot. Főként a megyei és a jászsági hírek, információk érdeklik, de kedveli a keresztrejtvényt is. Nyertesünk hozzátette: korábban nem volt előfizetője az újságnak, mert évtizedekig ápolónőként Budapesten dolgozott az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben.

Negyvenhat év szolgálat után tért vissza Jászapátira, ahol nyugdíjasként éli mindennapjait. Sokat olvas, kertészkedik, szeret sütni, főzni és közösségi életet élni. A kertbarátok elnöke, tagja a mozgáskorlátozottak csoportjának.

Katona Zoltánné jászapáti olvasónk nyerte az Iphone7-est.
Fotó: Illés Anita

A Mozaikkereső játékot hűséges előfizetőink számára indítottunk. Sok értékes nyeremény talált gazdára a de­cember tizenharmadikai, közjegyző jelenlétében megtartott sorsolást követően.

A szerencsések között országos szinten összesen tizennégy darab ötszázezer forint értékű Takarékbank banki utalványt, tizennégy laptopot, tizennégy Iphone7-es telefont, tizennégy robotporszívót és tizennégy kétszemélyes wellnesshétvégét sorsoltunk ki, így mind a tizennégy lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhattak az ajándékokért.

Megyénkben öt nyeremény talált gazdára, az öt nyertes az elkövetkezendő hetek során veszi át az értékes nyereményeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában