JÁSZBERÉNY

2019.01.02. 11:30

Óriási meglepetés volt a nyeremény, Klára alig hitt a szemének

A jászberényi Tóthné Gyetvai Klára nyerte Karácsonyi mozaikkereső játékunk egyik értékes díját, a laptopot. Nyereményét karácsony előtt, az ünnepi készülődés közepette, az Új Néplap jászberényi szerkesztőségében vette át.

Illés Anita

Tóthné Gyetvai Klára a nyereménylaptopjával

Fotó: Illés Anita

Szerencsés olvasónk már körülbelül harminc éve előfizetője az Új Néplapnak.

– Olvastam a mozaikkereső játékra való felhívást, és gondoltam, jelentkezek, hátha Fortuna most mellém áll. Amikor lezárult a sorsolás, és olvastam a lapban a nyertesek névsorát, alig hittem a szememnek! Újra és újra megnéztem, hogy tényleg én nyertem-e az értékes laptopot…

– Majd később az örömteli hírről a szerkesztőségből is értesítettek telefonon. Akkor már elhittem, hogy valóban én vagyok a szerencsés. Karácsony előtt nagyon örültem a meglepetésnek – mesélte mosolyogva Tóthné Gyetvai Klára.

Hűséges előfizetőnk általános iskolai tanítóként dolgozik, úgyhogy jó helyre került a nyeremény, hiszen a számítástechnikai eszköz a hétköznapjai része. Klára évtizedek óta olvassa az Új Néplapot, amit általában munka után szokott a kezébe venni.

Leginkább a megyei, a jászsági és jászberényi hírek érdeklik. Szívesen olvas az éppen aktuális helyi felújításokról, fejlesztésekről és kulturális eseményekről. Érdeklik a gyerekekről szóló hírek és az oktatással, neveléssel kapcsolatos témák is.

A Mozaikkereső játékot hűséges előfizetőink számára indítottuk. Sok értékes nyeremény talált gazdára a de­cember tizenharmadikai, közjegyző jelenlétében megtartott sorsolást követően.

Tóthné Gyetvai Klára a nyereménylaptopjával
Fotó: Illés Anita

A szerencsések között országos szinten összesen tizennégy darab ötszázezer forint értékű Takarékbank banki utalványt, tizennégy laptopot, tizennégy Iphone7-es telefont, tizennégy robotporszívót és tizennégy kétszemélyes wellnesshétvégét sorsoltunk ki, így mind a tizennégy lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhattak a nem mindennapi ajándékokért.

Megyénkben öt nyeremény talált gazdára, az öt nyertes mindegyike átvette már az értékes nyereményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában