több lett a férőhely is

2019.02.01. 16:30

Átadták a teljesen megújult árokszállási bölcsődét

A gyerekek nemrég birtokba vették a huszonegyedik századi igényeknek megfelelően felújított bölcsődét, ami kívül belül teljesen megújult, negyvenegy férőhelyesre bővült.

Illés Anita

Ünnepélyes keretek között adták át a bölcsőde épületét

Forrás: Beküldött fotó

Az önkormányzat eredményesen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a beruházás megvalósítására, melyhez több mint hatvanhatmillió forint támogatást nyertek. A projekt összköltsége a kivitelezési és egyéb felmerülő költségeket is figyelembe véve, százötvennyolcmillió forintot tett ki, ebből az önkormányzat önerőként több mint kilencvenkétmilliót biztosított.

A bölcsőde belső átalakításával és bővítésével kialakítottak a meglévő két csoportszoba mellé egy új foglalkoztatót, a konyha átalakításával új mosókonyha és iroda létesült. Megújultak a mosdóhelyiségek, a fogadóterek, a berendezési tárgyak, az épület új hőszigetelt födémet, tetőszerkezetet és nyílászárókat kapott, a tetőre napelemet szereltek fel.

Ünnepélyes keretek között adták át a bölcsőde épületét
Fotó: Beküldött fotó

A beruházást Gergely Zoltán polgármester, Pócs János országgyűlési képviselő és Piroska Miklós, a megyei közgyűlés elnöke adták át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában