videóval

2019.02.08. 10:23

Jószívű rendőrök mentettek meg egy rémült őzgidát a 4-esen

Megrémült őzgida okozott némi torlódást Szajol külterületén, a 4-es számú főúton csütörtökön délelőtt.

Forrás: police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei február 7-én késő délelőtt Szolnok irányából Törökszentmiklós irányába haladtak a 4-es számú főúton. Szajol külterületén a forgalom torlódni kezdett, a gépkocsik szinte lépésben közlekedtek.

A járőrök a szolgálati gépkocsival előre haladtak, hogy feltérképezzék, mi okozza a torlódást. Egy megrémült őzgida szaladgált a két sávos úton, a szalagkorlát és háló miatt nem tudta elhagyni az utat. Verbai Gergő rendőr főtörzsőrmester kiszállt a szolgálati járműből, hogy megpróbálja a rémült jószágot jó irányba terelni, míg társa, Pogány Máté rendőr főtörzsőrmester a gépkocsival kísérte.

Fotó: police.hu

Végül sikerült a náluk lévő vezetőszíjat a nyakába tenniük, majd a kis gidát a szolgálati gépkocsival a biztonságot jelentő, erdős területre vitték, ahol szabadon engedték – tudtuk meg a kedves történet részleteit a megyei rendőrségtől.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=WzFl_1PLOt8

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában