KISÚJSZÁLLÁS

2019.02.10. 08:55

Városi ösztöndíjat hozott létre Kisújszállás

Az önkormányzati képviselő-testület a „Kisújszállás a Te otthonod!” pályázatban elnyert forrásból városi ösztöndíjat hozott létre.

Daróczi Erzsébet

Ennek célja, hogy a szociális helyzet és a tanulmányi eredmények figyelembevételével különböző mértékű ösztöndíjjal támogassa azokat a helyi fiatalokat, akik hiányszakmaként elismert területen szereznek végzettséget, tudományos fokozatot.

Az idei kiírási feltételek között szerepel még többek között, hogy a pályázó Kisújszállás közigazgatási területén lakóhellyel rendelkezzen, a 18. életévét betöltse, de a 36. életévét még ne.

A pályázónak azt is vállalnia kell, hogy a támogatási időszak alatt félévente 10 óra közösségi célú önkéntes tevékenységet végez Kisújszállás Város Önkormányzatával szerződésben álló együttműködő partnernél.

A kiírásban meghatározták a pályázathoz csatolandó jövedelemigazolások mellett a tanulmányra vonatkozó dokumentumok listáját is. A pályázatokat ebben a hónapban lehet benyújtani a polgármesteri hivatal megfelelő osztályához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában