közgyűlés

2019.03.30. 17:30

Tornaterem épülhet a Varga Katalin Gimnáziumnak

Az illegális hulladéklerakás visszaszorítása érdekében új mobil térfigyelő kamerákat telepítenek a város több pontjára. Erről is döntött csütörtöki ülésén a város képviselő-testülete.

Molnár-Révész Erika

A közgyűlésen az óvodákat és iskolákat érintő átszervezési javaslatcsomagról is tárgyaltak. Ha az Emberi Erőforrások Minisztériuma is rábólint, szeptembertől a volt Mátyás király úti iskolaépület földszintjén Autista Centrum kezdi meg működését.

A képviselők arról is határoztak, hogy az önkormányzat átveszi a Malom út végén álló szabadidőpark működtetését és három ütemben felújítja, bővíti.

A Vakok és Gyengénlátók megyei egyesülete által használt Hild Viktor út 1. alatti helyiséget az önkormányzat további tizenöt évre biztosítja az egyesület részére ingyenesen, a közüzemi költségek megfizetése, valamint a fenntartási költségek viselése mellett

A képviselők döntésének értelmében az önkormányzat tulajdonába kerül a Szabadság téren álló, egykori munkaügyi központ épülete és udvara. Így lehetővé válik, hogy az udvaron tornaterem épüljön a Varga Katalin Gimnázium számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában